Magazin online de posete-Magnetiq

Magazin online Prestashop - posete si plicuri din piele

CARACTERISTICI PROIECT

Platforma:

Paleta de culori:

#8b4890

Magnetiq este un magazin online de posete dezvoltat pe platforma PrestaShop pentru iubitoarele de posete si plicuri din piele.
www.magnetiq.ro va propune o gama larga de posete si plicuri din piele naturala marca MAGNETIQ, destinata femeii moderne. MAGNETIQ produce posete ce se caracterizeaza prin rafinament, calitate, eleganta si comfort.
Cu o gama cromatica diversificata, in tendinte, gentile create de ei pot satisface si cele mai severe cerinte. In colectii gasiti produsele potrivite fiecarui moment al zilei.

Vezi site

Despre proiect
Prima pagina
Pagina categorie

Selector valuta

PrestaShop va permite sa comercializati produsele in mai multe valute.

Slider noutati

Daca vreti sa evidentiati produsele noi inca din prima pagina, slider-ul noutati scoate in evidenta ultimele produse adaugate in magazin.

Slide prima pagina

Slider-ul principal, din prima pagina, atrage atentia clientilor asupra anumitor produse pentru care dorim sa crestem vanzarile.

Modulul de comparare al produselor

Modul pentru compararea caracteristicilor produselor din aceeasi categorie. Ajuta clientul sa se decida mai repede asupra produsului dorit.

Banere laterale

Bannerele laterale pot fi utile atunci cand doriti sa promovati anumite produse.

Lista de dorinte

Atunci cand vizitatorul vede un produs care ii place il poate adauga la lista de dorite si poate continua sa navigheze in site. Poate adauga la lista de dorinte mai multe produse si la final sa se decida pe care sa le adauge in cosul de cumparaturi.