Doriti sa creati un website de vanzari on-line in PrestaShop?

PrestaShop este o sursa de e-commerce gratuita, modulara si customizabila. Acest CMS este gratuit si eficient, este ideal pentru magazinele on-line de marime mica si medie, cu un numar de produse intre 50 si 10.000. De exemplu puteti vizita portofoliul nostru la sectiunea PrestaShop pentru mai multe exemple live.

silver certified partener

De ce sa alegeti PrestaShop ca si platforma pentru magazinul dumneavoastra?

In primul rand aceasta platforma este usor de administrat, este rapida si va ofera o arhitectura flexibila. Este potrivita pentru toti comerciantii care doresc un magazin flexibil si rapid.

In acest moment sunt peste 50.000 de magazine create in intreaga lume ce utilizeaza platforma PrestaShop. Alegand serviciile Active Design, succesul magazinului dumneavoastra in PrestaShop este garantat de certificarea pe care Active Design o detine. Suntem singura companie din Romania certificata de PrestaShop! Noi va oferim un studiu personalizat, astfel incat sa gasim cea mai buna solutie nevoilor dumneavoastra.

Care sunt avantajele si caracteristicile PrestaShop ?

Platforma PrestaShop va ofera aproximativ 275 de caracteristici speciale, ce alcatuiesc succesul spre optimizarea tututor necesitatilor unui magazin virtual. Toate aceste caracteristici va ofera posibilitatea, pe langa multe altele, sa administrati catalogul, produsele, comenzile, metode de plata, traduceri, optimizare SEO, acces la rapoarte, conectarea cu un cititor de cod de bare, conectarea cu propriul soft de gestiune, conectarea cu casa de marcat, etc..

Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati site-ul oficial PrestaShop accesand urmatorul link.