Despre noi

Cateva cuvinte despre Active Design

Incepand cu 2006 Active Design raspunde provocarilor lansate de marile site-uri de freelancing, realizand proiecte de succes in parteneriat cu numeroase companii nationale si internationale, multe din acestea constituind baza unor parteneriate de lunga durata.

Specializata in crearea de software pentru piata IT din Romania si din strainatate, Active Design asigura servicii de calitate, rapide si eficiente, avand un portofoliu consistent de clienti importanti. Active Design este un reper pe piata IT inca din 2006, urmarind constant excelenta serviciilor furnizate, extinzandu-si reteaua parteneri si cautand noi oportunitati. In anul 2013 am deschis doua noi puncte de lucru: Senlis (Franta), respectiv Birmingham (Anglia).

Certificarile PrestaShop obtinute atat la nivel de companie cat si individual de fiecare senior programmer din echipa noastra sunt inca o garantie a calitatii si experientei noastre in domeniu.

Angajamentul nostru fata de standardele de calitate si de inaltele pretentii ale clientilor nostri ne fac sa evoluam din ce in ce mai mult. Abordarea noastra in cazul fiecarui client este aceeasi : solutii creative si eficiente pentru atingerea cat mai rapida a pietii-tinta.

De la bun inceput Active Design si-a aratat interesul de a lucra cu cele mai noi tehnologii existente pe piata, utilizand in acest scop cele mai competitive platforme (Mangeto, Prestashop, WordPress) si framework-uri (Zend, CakePHP, CodeIgniter si Symfony) pentru realizarea proiectelor sale. Active Design inseamna o echipa tanara dar cu multa experienta, inseamna portofoliu, atentie la detalii, promtitudine si seriozitate.

Gestionam o gama larga de clienti din toata lumea. Suntem adeptii publicitatii si marketingului facute in mod eficient pentru business-ul dumneavoastra, motiv pentru care beneficiati de cea mai buna consultanta in optimizarea solutiilor si costurilor proiectului. Scopul nostru principal este de a fi creativi si eficienti.

Liniile telefonice care va stau la dispozitie nu fac parte din zona celor pe care le apelati si va raspund robotii, in timpul orelor lucratoare si nu numai, echipa noastra va pune la dispozitie unul dintre cele mai profesioniste servicii de mentenanta pentru site-ul dumneavoastra. Serviciul de mentenanta este accesibil atat prin telefon cat si prin e-mail.

In primul rand suntem o firma de web design. Active Design isi dedica o parte din timp pentru a gasi solutii creative si proiecte inovatoare in on-line, proiecte ce sunt complet distincte si remarcabile. Active Design functioneaza ca o firma de servicii complete de web design, oferind clientilor sai web design profesional, identitate vizuala, publicitate web, marketing web, dar si servicii de design si grafica 3d. Imaginea companiei dumneavoastra pe internet ne reprezinta si intelegem importanta unui site unic, functional si foarte bine optimizat pentru succesul afacerii dumneavoastra.

Active Design va ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru un site de succes – design personalizat, domenii web, web hosting, design 3d, animatii 3d, toate acestea la preturi competitive.