Realizare magazin online Prestashop

Produse si categorii

Baza unui magazin PrestaShop este catalogul sau, care contine produse si categorii de produse. Adaugarea produselor nu inseamna numai adaugarea de imagini si text ci si validarea continutului. Inseamna stabilirea pretului, a greutatii, a dimensiunii, a caracteristicilor, a caietului de sarcini, a detaliilor, a producatorului, a furnizorului fiecarui produs si mult mai mult.

Sectiunea " Catalog" poate fi accesata prin deschiderea meniului cu acelasi nume, care listeaza toate paginile legate de produse. De aici se poate gestiona catalogul de produse pentru tot magazinul.

Optimizare SEO

Prestashop este o platforma ecommerce SEO friendly care va permite sa completati meta-urile pentru a optimiza magazinul pentru motoarele de cautare: meta titlul, meta descrierea, meta cuvintele cheie si URL-urile prietenoase.

Pentru a imbunatati listarea produselor dar si pentru a creste vizibilitatea magazinului, aceste campuri ar trebui completate pe fiecare pagina.

Integrare cu ERP

PrestaShop este o platforma ecommerce care poate fi integrata cu un sistem de gstiune astfel incat stocurile produselor din magazinul online sa reflecte situatia reala din magazie sau depozit.

Printre avantajele oferite de sincronizarea stocurilor se numara: se evita situatiile in care un produs apare pe site ca fiind in stoc dar care in realitate este epuizat, se reduc costurile cu actualizarea manuala a stocurilor.

Integrare cu MailChimp

Un magazin online realizat pe platforma PrestaShop poate fi integrat cu MailChimp astfel incat lista de abonati la newsletter sa se sincronizeze automat. De fiecare data cand cineva se aboneaza la newsletter pe magazinul online, informatiile se vor adauga automat si in lista din MailChimp.

Metode de plata si transportatori

Un magazin online construit pe platforma PrestaShop permite toate tipurile de plati: plata ramburs, plata cu cardul, plata prin paypal, plata prin cec sau plata prin transfer bancar.

PrestaShop va ofera posibilitatea sa integrati ca transportatori pe cele mai cunoscute companii de livrare din tara si din lume daca vreti sa livrati international.

Puteti beneficia de un numar nelimitat de transportatori si destinatii, puteti oferi reduceri de transport, puteti oferi posibilitatea de urmarire a coletului, puteti seta taxe de livrare in functie de pret, volum sau greutate si nu numai.

Platforma sigura

PrestaShop asigura securitatea datelor dumneavoastra si a clientilor. Platforma PrestaShop este compatibila PCI si suporta certificate SSL. Puteti fi siguri ca platforma va ofera toate masurile de securitate de care aveti nevoie pentru a desfasura un comert online.

Module

Daca doriti sa adaugati platformei PrestaShop noi functionalitati, pe langa cele de baza, exista numeroase module ce pot fi achizitionate si instalate de pe site-ul oficial. Aceste module sunt validate iar calitatea lor este asigurata.

Multi lingual

PrestaShop este o platforma care va permite sa va extindeti vanzarile la nivel international prin posibilitatea realizarii unui magazin online multilingv. PrestaShop va permite sa realizati traducerile foarte usor in orice limba doriti.