Servicii

Realizare website si magazine online, consultanta web, grafica publicitara si gazduire web

Realizare web site

Site-uri administrabile WordPress

Cu o experienta de peste 10 ani de activitate, Active Design va pune la dispozitie servicii complete de webdesign incepand de la conceperea unui design unic, personalizat pana la optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare.

In fiecare proiect de webdesign pe care il dezvoltam urmarim cateva trasaturi clare: site cu design unic, incarcare rapida, posibilitatea de a fi vizualizat de pe orice browser (inclusiv cele de pe telefoane si tablete) si optimizare pentru motoarele de cautare(SEO).

Pasii pe care ii urmarim in dezvoltarea site-urilor de prezentare sunt urmatorii:

1. achizitionarea domeniului web
2. conceperea logo-ului in cazul in care nu aveti deja o identitate
3. schitarea structurii viitorului site
4. realizarea conceptului grafic
5. implementarea design-ului grafic
6. optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare
7. gazduirea site-ului

Realizarea unui site de prezentare poate dura in medie 15 zile lucratoare. In functie de complexitatea acestuia, acest termen poate varia in plus sau in minus.

Site-urile de prezentare pe care noi le realizam folosesc in principal platforma administrabila WordPress. Aceasta platforma permite administrarea facila a continutului (text, foto, formate video). Astfel, pentru administrarea site-ului WordPress nu veti avea nevoie de cunostinte tehnice. In plus, site-urile de prezentare realizate pe aceasta platforma sunt indexate foarte bine de motoarele de cautare, oferind astfel o pozitie buna site-ului in cautarile Google.

Daca doriti un site de prezentare cu sistem de plata online sau sistem de rezervari online, noi va putem customiza site-ul de prezentare astfel incat sa includa si aceste functionalitati.

Costul de realizare al unui site de prezentare poate varia in functie de complexitatea si functionalitatile proiectului. Daca doriti o estimare de pret si timp pentru site-ul dumneavoastra, ne puteti contacta si veti beneficia totodata de consultanta specializata.

Solicita o oferta si vei primi un raspuns in maxim 4 ore.

Ati realizat site-ul cu noi si nu aveti timp sa-l actualizati ? Costul pentru serviciile de mentenanta este de 25 euro/ora. Ne spuneti ce imbunatatiri doriti sa aduceti site-ului si noi va estimam timpul necesar de lucru.

Magazin online

Platforma PrestaShop

Active Design ofera clientilor servicii de implementare si dezvoltare de module pentru PrestaShop.

Active Design este singura companie din Romania certificata PrestaShop. PrestaShop este una dintre cele mai cunoscute platforme de ecommerce la nivel mondial, cu peste 125.000 de clienti.
Certificarea PrestaShop inseamna multe ore de pregatire, examene si training-uri specifice oferite de realizatorii platformei. Astfel, avem posibilitatea de a oferi clientilor dezvoltarea de magazine online complexe cu module si functionalitati customizate la cerere.

Echipa Active Design cuprinde si un departament de grafica menit sa conceapa magazinului online o grafica unica si atractiva, adaptata domeniului in care va activa afacerea dumneavoastra online. Design-ul este un aspect important de la care porneste constructia magazinului online. Design-ul logo-ului, coloristica magazinului, modul de aranjare al elementelor grafice, formatul magazinului au un rol primordial in conversia unui vizitator in cumparator.

Un design curat, o navigare intuitiva va permite clientului sa ajunga rapid la informatia dorita si elimina posibilele neclaritati ce pot aparea si-l pot determina sa returneze produsele comandate.
Reusita unui magazin online se datoreaza si vizibilitatii acestuia in randul publicului tinta. Nu este suficient sa avem un design bun si sa vindem produse de calitate, este necesar sa ne asiguram ca are un trafic bun, care vine din partea clientilor pe care ii vizam.

Traficul unui magazin online se castiga printr-o promovare constanta. Caile de promovare sunt diverse:

1. Optimizarea in motoarele de cautare
2. Promovarea prin anunturi sponsorizate la Google-Google Adwords
3. Publicarea de articole in forumuri sau portaluri de specialitate cu link catre magazinul online
4. Promovare pe retelele de socializare
5. Campanii de e-mail marketing
6. Vanzari promotionale precum: oferte speciale, reduceri, cupoane, concursuri etc.
7. Promovarea produselor pe alte site-uri, cum ar fi portalurile (shopmania), site-uri de comparatii de preturi (compari.ro, price.ro) si site-urile de licitatii (ocazii.ro)
8. Promovarea prin canale offline: publicitate in mass media, anunturi pe panouri publicitare, postere, pliante, impartirea de carti de vizita la anumite evenimente si nu numai, etc.

Crearea unui magazin online dureaza in medie 25 de zile lucratoare dar durata de realizare poate fi si de cateva luni in functie de complexitatea si functionalizatile solicitate de client.

Costul realizarii magazinului online depinde de platforma pe care va fi construit magazinul, de design, de numarul de produse, de modulele si functionalitatile dorite etc.
Pentru a cere o oferta personalizata va rog sa ne contactati la adresa de email office@activedesign.ro sau la telefon 0741 539 547.

Mentenanta

Suport telefonic si online

Echipa Active Design va pune la dispozitie un departament specializat in mentenanta web. Daca intampinati probleme cu site-ul dumneavoastra sau doriti sa efectuati modificari, va stam la dispozitie de luni pana vineri la adresa de email cristina@activedesign.ro si la telefon 0741 539 547.

Optimizare SEO

Cresterea vizibilitatii site-ului

Optimizarea pentru motoarele de cautare este cel mai important proces prin care trebuie sa treaca site-ul dupa finalizarea lui. Optimizarea pentru motoarele de cautare este menita sa creasca vizibilitatea site-ului dupa o serie de cuvinte cheie specifice domeniului de activitate.

Succesul unui site din punct de vedere SEO este influentat in mare masura de informatia pe care o cuprinde. Continutul site-ului trebuie sa fie original, sa-l determine pe vizitator sa actioneze in directia dorita si sa cuprinda acele cuvinte cheie pentru care doriti sa aveti vizibilitate.

Desi informatia este pilonul principal in optimizare, exista si o serie de etape tehnice ce trebuie parcurse pentru cresterea vizibilitatii unui site:

• Alegerea domeniului
• Cercetarea cuvintelor cheie si a expresiilor in functie de specificul domeniului de activitate
• Stabilirea tag-urilor H1, H2, H3, H4, H5, H6
• Atributele ALT pentru imagini
• Textul din tag-ul descriere
• Textul din tag-ul title
• Formatarea link-urilor de la forma dinamica la o structura statica agreata de motoarele de cautare
• Crearea unei pagini personalizate a erorii 404
• Crearea si optimizarea fisierului robots.txt
• Eliminarea con?inutului duplicat
• Realizarea hartii site-ului
• Adaugarea site-ului la nivel de business in Google Maps si a listelor de localizare pe Yahoo, Bing.
• Structura de link-uri interne
• Timpul de incarcare al paginilor
• Crearea unui cont de statistici pe Google Analytics pentru monitorizarea performantelor site-ului.

Procesul de optimizare pentru motoarele de cautare trebuie sa fie unul continuu sau cel putin periodic. Chiar daca site-ul ajunge pe prima pagina, asta nu inseamna ca va ramane mereu in aceeasi pozitie. Dupa cum stiti, exista concurenta si in mediul online, de aceea este necesara o permanenta preocupare pentru adaugarea de continut nou si expresii noi pentru cautare.

Pentru informatii suplimentare sau pentru estimarea unei oferte ne puteti contacta la 0741 539 547 sau la adresa de mail cristina@activedesign.ro.

Grafica Publicitara

Elemente de identitate vizuala

Printre primele intrebari pe care le veti intalni atunci cand veti dori sa realizati un site pentru afacerea dumneavoastra va fi: Aveti un logo, o identitate vizuala deja stabilita? Logo-ul este punctul de plecare in construirea design-ului oricarui site si cel mai valoros element vizual. Logo-ul va fi utilizat cel mai des atunci cand veti dori sa va promovati.
Echipa noastra va poate oferi servicii profesionare de logo design fie ca este vorba de realizarea unui nou logo sau de modernizarea logo-ului pe care deja il aveti.
De asemenea, va putem ajuta cu realizarea design-ului ambalajului produselor dumneavoastra si cu gasirea ideii potrivite pentru prezentarea lor.
Alte servicii de grafica publicitara pe care le punem la dispozitia clientilor sunt:
• Design pentru carti de vizita
• Design pentru pliante si flyere
• Design pentru mape de prezentare
• Design pentru cataloage de prezentare
• Design pentru bannere web sau outdoor
• Design pentru semnatura de mail
Pentru a cere o oferta personalizata va rog sa ne contactati la adresa de email cristina@activedesign.ro sau la telefon 0741 539 547.

Animatie 3D

Elemente de identitate vizuala

Realizam proiecte in 3D dintre cele mai complexe: grafica tehnica, grafica arhitecturala, animatie de caractere, grafica pentru televiziuni, animatii si randari interioare. Proiectele realizate pe plan intern si international ne recomanda ca adevarati profesionisti.
Active Design a realizat proiecte 3D pe plan intern pentru: DMT, ICE Pronav, MENAROM, CARO Group si pe plan international pentru: Zinedine Zidane, Smile Meyer Franta, LA Fitness Anglia.
Daca aveti un proiect ce necesita doar animatie, putem importa direct grafica realizata de dumneavoastra in Autocad sau alte soft-uri ce suporta export catre 3DS MAX. Portofoliul nostru video poate fi urmarit pe site-ul nostru la sectiunea grafica 3D si direct pe Vimeo la adresa : https://vimeo.com/activedesign/videos.
Pentru a cere o oferta personalizata va rog sa ne contactati la adresa de email office@activedesign.ro sau la telefon 0741 539 547.

Consultanta web

Sfaturi utile pentru reusita site-ului

Active Design va ajuta in alegerile si deciziile dumneavoastra chiar din momentul inceperii colaborarii. Este importanat sa stiti cum sa alegeti un domeniu astfel incat sa fie bine optimizat pe viitor si ce doriti de la viitorul proiect de la bun inceput pentru a va optimiza costurile in viitor. Va stam la dispozitie cu orice fel de intrebare legata de optimizarea site-ului, dezvoltarea unui nou proiect, marketing on-line, crearea unui nou brand, etc.

Gazduire web site

Servere dedicate

Beneficiem de cele mai rapide servere. Iata si configuratia serverelor Active Design: 2 core, Intel i7 @ 3,0GHz; 3 GB X 2, DDR3; 45GB SSD; 200 GB, RAID 1; 1 Gbps International & Local viteza de transfer nediferentiata; Fortinet Antispam; WHM/cPanel; Asistenta 24 ore.

3 Servere dedicate stau la dispozitia dumneavoastra cu o viteza si o stabilitate de invidiat, gata sa va ofere cele mai profesioniste servicii de gazduire web, e-mail, etc. In cazul in care aveti probleme in configurarea e-mail-ului sau in managerierea contului de cPanel ce vi-l punem la dispozitie echipa noastra de mentenanta si suport va sta la dispozitie.

E-mail & Social network marketing

Vanzarile si optimizarea business-ului in on-line vin de la cei care stiu de serviciile si produsele pe care le oferiti. In plus fata de optimizarea SEO, exista si metode de promovare prin e-mail (newsletter) dar si retele de socializare (Facebook, Google Plus).

Inregistrare domenii

Va oferim servicii de inregistrare domenii .ro .com .net .org .info dar si alte extensii la cerere. Va oferim consultanta in alegerea domeniilor potrivite pentru domeniul dumneavoastra de activitate.